Schilder Wellness Dag
In overleg

Rivierenlaan 223B, 8226 LG Lelystad

Op deze dag mag je een groot schilderij maken met acrylverf, palletmes en kwast.

Het gaat op deze dag om relaxen dus wisselen we actie en ontspanning af. De nadruk ligt op de ontspanning, die versterkt wordt door het liggen op een massagemat, het gebruik van een speciaal voetenbad dat je hele lichaam ontgift en een massage apparaat met infrarood licht.

Je wordt verwend met een lunch in het vegetarisch restaurant en verder met koffie en thee en heerlijke sapjes (zelfgeperst).

schilder-wellness

De ontspanning zorgt ervoor dat je inpiratie stroomt. Hierdoor is het resultaat niet belangrijk. En toch wordt het eindproduct vaak heel mooi. Het loslaten van denken en piekeren geeft zoveel ruimte dat het vertaald wordt met verf op het doek.

De techniek: werken met dikke verf en palletmes, is een garantie voor succes. Het plezier van het maken dus de weg naar het eindresultaat is het belangrijkste.

Je werkt in het grote atelier op de Rivierenlaan. Gun jezelf een fijne dag. Je neemt je eigen schilderij mee naar huis en een ontspannen jij!

De prijs is € 85,00.

Hierbij zijn inbegrepen: koffie, thee, een uitgebreide lunch in het restaurant, een groot schilderdoek, gebruik van verf, pasta, gel, kwasten, paletmessen, gebruik van massagemat met vele standen, gebruik van speciaal voetenbat.

Data: In overleg.

Tijd: 10:30 – 17:00 uur.

Aanmelden: Via e-mail of telefoon

Over mijn achtergrond

  • Mijn opleiding op de Rietveldacademie duurde alles bij elkaar 7 jaar en was zeer leerzaam. Na de school ben ik even doorgegaan met realistisch schilderen. Dat veranderde na een paar jaar in een zoektocht via realistische elementen in een abstract schilderij, batikken op rijstpapier tot olieverfschilderijen op doek van vogels in een door kleuren omgeven achtergrond in krachtige streken met paletmes gemaakt. Elk schilderij is een puzzel waar ik uit moet zien te komen, altijd spannend! Deze verschillende mogelijkheden en technieken kan ik jullie aanreiken. Enkele hoogtepunten uit mijn leven als beeldend kunstenares.
  • Toegelaten op de Gerrit Rietveld Academie in 1975.
  • Geslaagd met lof in 1983.
  • Geselecteerd voor Florence Biënnale in 2007. Voor 10 dagen deelgenomen aan deze grote beurs.
  • Zelf in 2009 een expositie georganiseerd voor 25 kunstenaars die allen eerder naar een Florence Biënnale waren geweest: de “Florence Biennale Revisited”.
  • In 2010 geselecteerd uit 1053 internationale beeldhouwers om in China een beeld te maken van 3 meter hoog. Deze staat nu in een beeldenpark in Changchun.
  • Prijs gewonnen in 2011 voor projectplan Beeldenpark.
  • Mag plan uitwerken door alvast een beeld te maken voor langs de A6.
  • Was al geselecteerd door de gemeente voor het maken van een groot schilderij in 2009. Dit werd in 2011 gerealiseerd op verzoek van de burgemeester. Het grote doek met lichteffecten hangt in de collegezaal van het stadhuis in Lelystad.

Contact
HOME