1. Portretten

Vlot getekende en betaalbare portretten in een kleur of meerdere kleuren. Voorbeelden klik hier! Kiest u voor een geschilderd portret van goede kwaliteit, kijk dan hier voor wat voorbeelden.

2. Portret van directeur

Realise-Art heeft de kunde en vaardigheid om een zeer professioneel geschilderd en goed gelijkend portret te laten maken van de directeur / bedrijfsleider /CEO.

3. Karikaturen en snelle portretten

Geef uw bedrijf een nieuw gezicht!

Op personeelsfeesten of in het bedrijf kan de kunstenaar karikaturen van mensen maken die dan gebruikt kunnen worden voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld in de vorm van een ikoontje voor gebruik op websites, in e-mail of chatbox. Of ze kunnen worden opgehangen in het bedrijf i.p.v. foto's van mensen in bepaalde functies.

Er worden zo'n 5 à 6 tekeningen per uur gemaakt.

Naar keus kan een karikatuur dan wel een snel portret worden gemaakt.

024 006
karikatuursnel portret

Er zijn o.a. karikaturen en snelle portretten gemaakt in Lelystad bij Jedi Occasionfeest, op de Pasar Malam in Bataviawerf, op een multiculturele markt in de Voorstraat, op een braderie in Lelycenter, in Amersfoort op een studentengala, in Harderwijk in beddenpaleis Den Herder, in Almere bij Lucka op een bedrijfsfeest.

4. Schilderijen in opdracht

Realise-Art neemt opdrachten aan om het interieur van een bedrijf te verlevendigen met schilderijen, die afgestemd zijn op de bedrijfscultuur. In gezamenlijk overleg met een beeldend kunstenaar van Realise-Art wordt een voorontwerp gemaakt, dat na goedkeuring door de bedrijfsleiding, verder wordt uitgewerkt. Hierbij wordt rekening gehouden met de plek waar het kunstwerk moet komen te hangen, wat betreft formaat, kleurstelling en onderwerp.

Voorbeeld:

In opdracht van Telecombedrijf Scarlet werd een groot drieluik gemaakt met twee scharlaken ibissen voor in de foyer. Bovendien werd voor een lange muur zonder ramen in de vergaderzaal een reeks kleurrijke schilderijen ontworpen, die een kunstzinnige dimensie toevoegde aan de zaal.

5. Relatiegeschenken

Relatiegeschenk in overleg met bedrijf, zoals bronzen beeldjes, kleine schilderijtjes, keramiek, e.d.

6. Kunstwerk bij aankoop duur artikel

Bij wijze van reclame kan een bedrijf een geschenk in de vorm van een kunstwerk aanbieden bij aankoop van een duur artikel, zoals bijvoorbeeld een portret of klein bronzen beeldje bij de aankoop van een auto, etc.

7. Muurschildering in opdracht.

Geef uw bedrijf eens een face-lift met een mooie muurschildering. In overleg met u kan de kunstenaar een passende muurschildering maken voor uw bedrijf / of bij u thuis. Hier ziet u een voorbeeld van een muurschildering in een privé-zwembad.

8. Workshop schilderen in een bedrijf

Realise-Art geeft schilderworkshops in bedrijven. In deze creatieve workshops gaan de deelnemers een ontwerp voor een schilderij maken dat met het bedrijf te maken heeft. De trainer gaat dan samen met de mensen kijken of het mogelijk is hun ontwerp op doek uit te werken. De trainer begeleidt hen met suggesties en adviezen voor het opzetten van het doek, de samenstelling van een compositie. Verder wordt onder andere aandacht besteed aan de kleurgebruik, vlakverdeling, teken- en schildertechnieken en diverse materialen. Als het schilderij af is, vaak al na 1 sessie, zou het bijvoorbeeld kunnen meedingen naar een prijs die het bedrijf uitlooft aan degenen met de mooiste resultaten. Zelfs de mensen die het normaliter wat minder met elkaar kunnen vinden komen meer tot elkaar door de gezamenlijke creatieve activiteiten. Het leuke is dat iedereen nadenkt over het bedrijf en actief bezig is met onderwerpen als bijvoorbeeld de logistiek, de directeuren die er ooit geweest zijn, de lokaties, de diensten, de produkten, het uitzicht vanuit het bedrijf. De betrokkenheid bij het bedrijf wordt sterk gestimuleerd door deel te nemen aan deze workshop.

10. Impressie feest

Op een personeelsfeest is het mogelijk dat de kunstenaar 'live' een impressie van het feest maakt in de vorm van een schilderij. Dit kan ook tijdens een personeelsuitje. Dit schilderij blijft dan in het bedrijf.

11. Djembé lessen op scholen

Een dagdeel djembé op scholen bij feesten, open dagen, openingen, ouderavonden.


Contact Realise-Art
HOME